Isabella Hugosson har erfarenhet inom främst liv- och pensionsförsäkring, men även av sakförsäkring och har arbetat i branschen i snart 20 år. Isabella är advokat sedan 2016 och kommer närmast från Kompass Advokat där hon varit i drygt 2 år. Före dess var hon med och startade Dahlgren & Partners (2015).

Isabella har tidigare bland annat varit chefsjurist på Bliwa och bolagsjurist på AMF med särskilt ansvar för försäkringsjuridiken. 

 ”Isabella är ett välkommet nygammalt tillskott till teamet och bidrar till att bredda byråns samlade erfarenhet och kompetens ytterligare”, säger Magnus Dahlgren, grundare och partner på Dahlgren & Partners. 

 ”Det känns bra att kunna återvända till Dahlgren & Partners och jag ser fram emot att komma in i teamet och bidra, med särskilt fokus på försäkringsjuridiken”, säger Isabella.

 Tidigare under året har Dahlgren & Partners utökats med två seniora jurister. Under våren anslöt Anita Fink Knudsen, specialist inom främst arbetsrätt och Rickard Wessman med lång erfarenhet av finansiell juridik, och särskilt försäkringsrätt.

 Byrån välkomnar nya och tidigare klienter! 

 För mer information kontakta:

Magnus Dahlgren, grundare och partner
Tel: 0708 34 72 82, E-post: magnus@dlaw.se